Warmtepomp Stiebel

Wij gebruiken voor onze warmtepompen nieuwbouw en renovatie het liefst het merk Stiebel Eltron. Deze toestellen worden door de ons ingemeten calculators van Stiebel Eltron maken een offerte, welke wij doorvoeren naar ons eigen groothandel. Waarna deze door ons geïnstalleerd worden. De ingebruikname wordt gedaan door Stiebel Eltron.

Levensduur van een warmtepomp
De levensduur van een warmtepomp is sterk afhankelijk van de complete installatie: de bron is belangrijk, de warmtepomp zelf, het afgiftesysteem bijvoorbeeld vloerverwarming, de regeling en ook de behoefte van de gebruiker speelt een rol. De warmtepomp is de schakel in dit totale proces. Het is belangrijk dat alles goed ingeregeld is, zodat alles optimaal kan functioneren. Het is belangrijk om bij de keuze voor een warmtepomp appels met appels te vergelijken. Wij hebben sinds de oprichting van ons bedrijf gekozen voor Stiebel Eltron als warmtepomp leverancier door de goede producten technische kennis voor het berekenen van installatie in woningbouw en kleine utiliteitsbouw en heeft dus een enorm grote ervaring op dit gebied.

De warmtepompen van Stiebel Eltron zijn ontworpen voor een levensduur van 15 tot 20 jaar mits juist geïnstalleerd en gebruikt. De hoogwaardige kwaliteit van de gebruikte componenten en materialen is de reden van hun sterkte en duurzaamheid. Veel warmtepompen van Stiebel Eltron werken al 25 jaar probleemloos. Over het algemeen ligt de gemiddelde levensduur bij normaal gebruik tussen de 15 en 20 jaar.

Terugverdientijd
De terugverdientijd wordt altijd bepaald door een aantal aannames op het gebied van prijsontwikkeling. Wat wordt de gas- en elektraprijs? We hebben geen glazen bol maar kunnen op basis van kennis, ervaring en kengetallen een vrij goede inschatting maken van uw persoonlijke situatie. Ieder project is maatwerk. We bespreken graag de mogelijkheden en te verwachten terugverdientijd met u.

Waar installeert u een warmtepomp
We bieden zowel buiten opgestelde lucht-warmtepompen als volledig binnen opgestelde lucht-warmtepompen. Om zo min mogelijk ruimte in te nemen hebben we compacte apparaten waarin veel componenten, zoals de boiler, al ruimtebesparend zijn geïntegreerd.

Offerte aanvragen

Al onze Diensten

Voor elke klus een oplossing

Dit zeggen onze klanten

Zij gingen u voor

Offerte Warmtepomp Stiebel aanvragen

Voornaam + Achternaam *

Straat + Huisnummer *

Postcode*

Woonplaats *

Email adres *

Telefoonnummer *

Hoe heeft u ons gevonden?

Huidig stroomverbruik

Huidig gas verbruik

Zijn er zonnepanelen aanwezig? *

Watt piek vermogen zonnepanelen?*

Type aansluiting

Soort verwarming begane grond

Totale inhoud begane grond (LxBxH)

Soort verwarming eerste verdieping

Totale inhoud eerste verdieping (LxBxH)

Soort verwarming tweede etage

Totale inhoud tweede etage (LxBxH)

Overige opmerkingen